۴ هزار و ۵۰۰ تن سیب زمینی در استان زنجان ذخیره سازی شد
زنجان- مدیر سازمان تعاون روستایی استان زنجان،از فراهم کردن تمهیدات لازم برای افزایش ظرفیت ذخیره سازی سیب زمینی و پیاز در استان خبر داد و گفت: سال گذشته چهار هزار و ۵۰۰ تن سیب زمینی ذخیره سازی شد.
به گزارش خبرنگار بازار، عبدالله جعفری شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه ساز و کارهای لازم برای ذخیره ۲ محصول پیاز و سیب زمینی در سطح استان با تکیه بر ظرفیت های تعاونی ها و بخش خصوصی در دستور کار است،بیان داشت: بخش کشاورزی در استان زنجان اهمیت ویژهای دارد.
وی با بیان اینکه بیش از ۳۲ درصد سهم اشتغال استان را سیب زمینی و پیاز به خود اختصاص داده است،گفت: این استان با ۱.۳ درصد مساحت کل کشور حدود ۸۴۰ هزار هکتار عرصه های مناسب کشاورزی معادل پنج درصد اراضی کشاورزی کشور را دارد.
مدیر سازمان تعاون روستایی استان زنجان،گفت: بخش کشاورزی در استان زنجان حدود ۱۰۰ هزار بهرهبردار دارد که به تولید انواع محصولات زارعی و باغی اشتغال دارند.
جعفری تاکید کرد: طی سال گذشته چهار هزار و ۵۰۰ تن سیب زمینی در استان ذخیره سازی شد و ذخیره سازان و تولیدکنندگان استان با دریافت مبلغ ۴۵۰ میلیارد ریال تسهیلات با نرخ ۱۳ درصد مورد حمایت قرار گرفتند.
وی گفت: بر اساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان پیشبینی میشود که امسال ۳۴۰ هزار تن سیبزمینی از مزارع استان برداشت شود.
مدیر سازمان تعاون روستایی استان زنجان، از فراهم کردن تمهیدات لازم برای افزایش ظرفیت ذخیره سازی سیب زمینی و پیاز در استان خبر داد و گفت: این اقدام علاوه بر حمایت از کشاورزان در تنظیم بازار نیز موثر است.
جعفری،به ارقام عمده کشت سیبزمینی در استان اشاره کرد و یادآورشد: سانته، جلی، بانبا، میلوا، فابولا، چلنجر، کلمبا، پانامرا، سیفرا، آگریا و تاروس” از جمله این ارقام است.
وی افزود: میزان برداشت پیاز از ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار سطح زیر کشت این محصول در استان زنجان ۱۲۰ هزار تن برآورد شده است و ارقام کشت آن زرگان، زرجان، مروارید، ارغوان، سوئیت اسپانیش، محلی طارم و سفید محلی در استان زنجان است.
منبع:tahlilbazaar.com