گلایه تولید کننده و صادرکننده ممتاز ملی از شرکت توزیع نیروی برق زنجان
زنجان–صبری مدیرعامل شرکت کالسیمین به عنوان بزرگترین تولیدکننده شمش روی که طی چند سال عنوان صادرکننده نمونه و ممتاز ملی را از آن خود کرده است ازنحوه تعامل شرکت توزیع نیروی برق با این شرکت انتقاد کرد.
به گزارش زنجان ۰۲۴، فرشاد صبری، امروز در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه این شرکت در سال جاری به عنوان شرکت صادرکننده ممتاز انتخاب شده و در روز ۲۹ مهر روز ملی صادرات مورد تجلیل قرار گرفت، اظهار داشت: این شرکت به عنوان بزرگترین تولیدکننده شمش روی و کنسانترههای روی و سرب در خاورمیانه و ایران، موفق به کسب عنوان صادرکننده ممتاز کشور شده است.
وی با تقدیر از همه کارگران شرکت کالسیمین و شرکتهای زیر گروه و هلدینگ توسعه معادن روی ایران، سهامداران، هیأت مدیره، و مدیرعامل هلدینگ توسعه معادن روی ایران گفت: برای کسب این مقام همه تلاش کردهاند و همه در کسب ابن افتخار سهیم هستند.
این فعال اقتصادی با اشاره به دستاوردهای شرکت، از کسب رتبه نخست صادرات و عنوان صادرکننده نمونه ملی در پنج سال گذشته خبر داد و گفت: این شرکت یکی از موفقترین شرکتهای ملی و استانی است که موجب افتخار صنعت استان شده است.
وی در ادامه ضمن اشاره به حمایتهای مقام معظم رهبری از تولید و نامگذاری سالها با محوریت تولید، خواستار همکاری بیشتر مسئولین استان زنجان با تولیدکنندگان شد و ادامه داد: صادرات غیرنفتی میتواند به رونق و توسعه کشور کمک کند، مشروط بر اینکه تولید پایدار داشته باشیم.
مدیرعامل کالسیمین همچنین در ادامه به چالشهای تأمین برق و مشکلات ناشی از آن اشاره کرد و از مسئولین خواست تا به این مشکلات رسیدگی کنند تا تولید و صادرات کشور با موانع کمتری مواجه شود.
تقدیر از حمایت های امام جمعه ماهنشان
صبری در ادامه با اشاره به مشکلات عمده ناشی از عدم مدیریت برق در زنجان، از عدم تحقق ۳۵۰۰ تن از تولیدات این شرکت در سه ماه تیر، مرداد و شهریور به دلیل قطعی مکرر برق خبر داد و افزود: این ناکامی باعث ایجاد ضرر قابلتوجهی به ارزش حدود ۴۹۰ میلیارد تومان برای شرکت و سهامداران این شرکت که مردم عادی هستند، شده است.
مدیرعامل این شرکت با انتقاد از سیاستهای شرکت توزیع برق استان و عدم همکاریهای لازم، تأکید کرد: این مسائل بهویژه در سالی که شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده است، برای یک تولیدکننده ممتاز غیر قابل قبول است.
وی همچنین به توقیف حسابهای شرکت، اعلام نامه شرکت توزیع برق استان زنجان به بورس و فشارهای مالی که موجب ریزش قیمت سهام شرکت کالسیمین شده است اشاره کرد و خاطرنشان کرد: این وضعیت نتیجه سوءمدیریت و تحریمهای داخلی است که متأسفانه دود آن به چشم کارگران و سهامداران میرود.
صبری همچنین در ادامه از حمایتهای امامجمعه ماهنشان در فریاد زدن مشکلات این شرکت در خطبههای نمازجمعه تشکر کرد و ادامه داد: تا زمانی که مشکلات اساسی مانند بدهیهای سنگین به اداره برق برطرف نشود، امکان ادامه فعالیتهای تولیدی و اشتغالزایی در شرکت وجود نخواهد داشت.
وی ضمن اشاره به چالشهای پیش رو، خواستار توجه بیشتر مسئولان به مشکلات تولیدکنندگان و تسهیل شرایط برای ادامه فعالیتهای اقتصادی شد.
اختصاص ۳۵۰ میلیارد تومان در زمینه محیطزیست
مدیرعامل شرکت کالسیمین، در اظهاراتی شدیداللحن به مشکلات جدی این شرکت در زمینه تولید و محیط زیست اشاره کرد و خواستار حمایتهای بیشتر از سوی مسؤولان و مدیران و همچنین نهادهای دولتی شد. صبری با بیان اینکه در پنج سال گذشته بالغ بر ۳۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری برای بهبود وضعیت محیط زیست شرکت کالسیمین هزینه شده است، گفت: با وجود این سرمایهگذاریها شرکت همچنان تحت فشار قرار دارد و به عنوان آلاینده معرفی شده است.
صبری افزود: عدم همکاری نهادهای مربوطه در حل مشکلاتی چون کمبود برق و مسائل محیط زیست محیطی مانع از ادامه فعالیتهای تولیدی شده است و به ادامه روند حیات این واحد ضربه میزند.وی تأکید کرد: در سالی که به نام «جهش تولید» نامگذاری شده، انتظار میرود سازمانها به حمایت از تولیدکنندگان پرداخته و همکاریهای لازم را انجام دهند، نه اینکه جلوی تولید و ادامه فعالیت شرکتها و واحدهای تولیدی را بگیرند.
مدیرعامل کالسیمین همچنین به مشکلات واردات مواد اولیه و عدم صدور مجوزهای لازم اشاره کرد و گفت: ما به عنوان تولیدکنندگان به حمایت و همکاری نیاز داریم، اما متأسفانه با درهای بسته مواجه هستیم.
وی در ادامه، از مسئولان خواست تا با برگزاری جلسات مشترک و همکاری نزدیکتر، به حل مشکلات تولید کمک کنند و بر لزوم تغییر رویکرد در حمایت از تولید تأکید کرد.
مدیرعامل شرکت کالسیمین در اظهاراتی تند نسبت به مشکلات مالی و تولیدی ناشی از عدم همکاری و مدیریت نهادهای دولتی، به ویژه اداره برق، انتقاد کرد، گفت: بدهیهای شرکت کالسیمین به اداره برق که واقعاً پول زور و بدهی غیر واقعی است، از ۱۰۰ میلیارد تومان فراتر رفته و این وضعیت تأثیر منفی بر بودجه و پرداختی پیمانکاران داشته است.
افزایش تولید از ۳۲ به ۱۲۰ تن
وی تأکید کرد: با وجود دستور دیوان عدالت اداری مبنی بر عدم وصول این بدهیها، اداره برق همچنان به فشار خود ادامه میدهد.
مدیرعامل کالسیمین افزود: این مشکلات میتواند منجر به توقف فعالیتهای این شرکت و به تبع آن، بیکاری حدود ۲۵۰۰ نفر از خانوادههای کارگران شود.
وی همچنین به خسارات وارده به صنعت زنجان به خاطر سیاستهای غلط در این حوزه اشاره کرد و خواستار توجه بیشتر مسئولان به مشکلات تولیدکنندگان شد.
صبری تصریح کرد: ما در جنگ اقتصادی هستیم و انتظار داریم نهادها به جای فشار بر تولیدکنندگان، در راستای حمایت از آنها اقدام کنند.
صبری همچنین از اقداماتی که برای پیگیری مشکلات شرکت انجام داده است، خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری مناسب، بتوانند بر این چالشها فائق آیند.
این فعال اقتصادی، به تشریح وضعیت تولید و چالشهای پیش روی این شرکت پرداخت و از افزایش تولید روزانه از ۳۲ تن در سال ۱۳۹۸ به ۱۲۰ تن در سال جاری خبر داد، گفت: این در حالی است که شرکت به جای تشویق و کمک به تولید آن تنبیه هم شده است.
مدیرعامل کالسیمین با اشاره به حفظ اشتغال یک هزار و ۱۲۰ نفری در شرکت کالسیمین، تأکید کرد: این شرکت با همه مشکلات داخلی و خارجی هیچ بدهی به سازمانهای دولتی ندارد.
صبری به انتقادات خود از مدیرعامل شرکت توزیع برق استان زنجان، پرداخت و بیان کرد که مشکلاتی نظیر قطع برق و عدم تأمین سوخت مورد نیاز، مانع از تحقق جهش تولید و صادرات میشود.
ضرورت توجه به نیازهای واقعی صنعت و تولیدکنندگان در تدوین سیاستهای ارزی
مدیرعامل کالسیمین همچنین به سیاستهای نادرست در حوزه صادرات و عوارض گمرکی اشاره کرد و خواستار تغییر در این قوانین برای تسهیل امور صادراتی شد.
صبری با تأکید بر نیاز به حمایتهای اقتصادی و تسهیل شرایط صادرات گفت: باید اجازه دهند تا تولیدکنندگان از منابع ارزی خود برای واردات مواد اولیه مورد نیاز خود استفاده کنند.
وی همچنین به مشکلات ناشی از تحریمها و تأثیر آن بر قیمت تمامشده محصولات اشاره کرد و خواستار همکاری بیشتر نهادهای دولتی در حمایت از تولیدکنندگان شد.
صبری در پایان از ضرورت توجه به نیازهای واقعی صنعت و تولیدکنندگان در تدوین سیاستهای اقتصادی و ارزی سخن گفت و خواستار همفکری و همکاری بیشتر در این زمینه شد.
منبع:tahlilbazaar.com