کیفیت آردهای مصرفی در استان زنجان مطابق استانداردهای کشوری است
زنجان-مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: همه آیتمهای کیفی آردهای مورد استفاده در این استان مطابق استانداردهای کشوری است.
به گزارش زنجان ۰۲۴ به نقل از خبرگزاری مهر، ولیالله زمانی با اشاره به نتایج ارزیابی پژوهشکده غلات کشور، اظهار کرد: آردهای تولیدی استان برای نانهای تافتون، لواش، بربری و سنگک به صورت استاندارد تولید شده و همه ویژگیهای کیفی آن مورد تأیید است.
وی تأکید کرد: کیفیت مطلوب این آردها حاصل بازدیدهای دورهای مداوم است. بر این اساس، کارشناسان این اداره کل هر ۱۵ روز یکبار از کارخانههای تولید آرد بازدید کرده و نمونههای آرد برای آزمایشهای کیفی همچون تعیین درصد رطوبت، سطح سبوسگیری و دانهبندی به آزمایشگاه ارسال میشود.
زمانی افزود: در صورت مشاهده مغایرت در نتایج آزمایشها با استانداردهای تعیینشده، ابتدا به واحد تولیدی تذکر کتبی داده میشود و در صورت تکرار تخلف، موضوع به مراجع قانونی ارجاع خواهد شد.
مدیرکل غله استان زنجان با اشاره به بازدیدهای مشترک از نانواییهای استان، اظهار کرد: این بازدیدها با حضور کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل استاندارد و سایر دستگاههای نظارتی انجام میشود. در این بازدیدها کیفیت خمیر و مواد افزودنی مورد بررسی قرار میگیرد و در صورت مشاهده تخلف، گزارش لازم به مراجع قانونی ارائه میشود.
زمانی همچنین به عملکرد مثبت استان در زمینه کیفیت آرد و نان اشاره کرد و گفت: طبق ارزیابیهای ماهانه شرکت بازرگانی دولتی ایران، استان زنجان در رتبههای اول یا دوم کشوری قرار دارد. این موفقیت نشاندهنده توجه ویژه به ارتقای کیفیت تولید و نظارت مستمر است.
وی بر اهمیت همکاری نهادهای نظارتی تأکید کرد و از دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل استاندارد خواست با معرفی کارشناسان متخصص برای بازدیدهای مشترک، نقش موثرتری در ارتقای کیفیت محصولات تولیدی ایفا کنند.
منبع:mehrnews.com